Yritys

Eledux Oy

Räätälöidyt CAN-väyläpohjaiset sähköjärjestelmät

Eledux Oy tarjoaa räätälöityjä, CAN-väyläpohjaisia sähköjärjestelmiä erikoisajoneuvoihin. Järjestelmän avulla voi hallita ajoneuvojen sähköisiä toimintoja ajovaloista ilmanvaihtoon. Olemme aloittaneet ratkaisujen kehittämisen 2000-luvun alussa ja olemme onnistuneet luomaan alalle vahvat ja toimivat käytännöt.

Tarjoamme asennusvalmiita, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä CAN väyläpohjaisia sähköjärjestelmiä erikoisajoneuvoihin. Toimimme yhteistyössä useiden koritehtaiden ja erikoisajoneuvovalmistajien kanssa.

Eledux eBus-järjestelmiä käytetään mm. ambulansseissa, paloautoissa, poliisiautoissa, tilatakseissa, pikkubusseissa, retkeilyautoissa ja kuorma-autoissa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Asiakkaina Eledux Oy:llä on koritehtaita ja ajoneuvon varustelijoita useissa maissa.

{

Olemme joustaja ja innovatiivinen yhteistyökumppani – reagoimme asiakkaan tarpeisiin aina nopeasti.

Muunneltava järjestelmä ja selkeä käyttöliittymä

Kehittämämme CAN-väyläpohjainen sähköjärjestelmä on asennusvalmis. Järjestelmän avulla on helppo ohjata kaikkia sähköisiä toimintoja huomiovaloista ilmastointiin.

Ajoneuvon sähköjärjestelmän ohjaus tapahtuu selkeän kosketusnäytön symboleita hipaisemalla. Sillä voi hallita mm. ajoneuvon valaistusta, ilmastointia, hälytysvaloja ja lämmitystä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset monipuolisen ja joustavan järjestelmän lukuisten sähköisten toimintojen ohjaukseen. Huomioimme toteutuksessa aina käytettävyyden ja asiakaskohtaiset toiveet.

Yhteistyökumppaneita

Yhteystiedot